Новини

Урок англійської в джунглях

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Пробний урок англійської в джунглях. Новий підхід вивчення англійської

Школа англійської мови – ENGO ламає застарілу систему вивчення мови. Діти не люблять вчитися і цей нудне вивчення англійської мови наводить на них нудьгу. Як результат, діти знехотя роблять домашнє з англійської та не можуть зв’язати слова в речення у вільній розмові. Ми розробили програму, де немає місця для нудної англійської. Навчання англійській побудовано таким чином, що б дитина змогла підтримати розмову на будь-яку тему при спілкуванні.

Чи підходить наша програма вивчення англійської мови супер активним дітям?

Що б переконатися, що наш підхід підходить навіть самим гіперактивним дітям можете відвідати пробний урок. Пробне заняття побудовано у форматі гри. Під час якої вони перенесуться в джунглі! Головне завдання учнів вибратися з підступних джунглів за допомогою речей в рюкзаку. Але складність в тому, що скористатися можна тільки тим предметом, який назвуть англійською і зможуть пояснити, як будуть його використовувати. Таким методом діти бачать необхідність говорити та думати англійською, а також допоможе поповнити словниковий запас. А дух змагання в групі додасть впевненості й бажання згадати, як можна більше слів. Таке вивчення англійської мови захопить дитину у світ англійської з інтересом. Ми покажемо, що вчити англійську цікаво і пізнавально.

В нашій школі вивчення англійської мови проходить за спеціально розробленою програмою для дітей. Вона побудована на базі дитячого сприйняття нової інформації та особливого підходу, який необхідний дітям, щоб не втратити все бажання до пізнання нового в перші дні навчання.
Вивчення англійської мови за нашою програмою ви отримуєте не тільки знання, а й впевненість в тому, що ваша дитина зможе їх використовувати в повсякденному житті. Все це можливо, тільки якщо ви навчаєтеся за спеціальною програмою LEE – Life in English is Easy.

Англійська мова за програмою LEE результативніше інших?

Life in English is Easy переводитися як життя англійською проста. Тобто по закінченню  курсу англійської мови дитина буде володіти не тільки англійською граматикою, але і розмовною англійською без обмежень. Що в майбутньому дозволить повноцінно насолоджуватися подорожами, спілкуватися з іноземцями та зможе працювати на закордонні компанії. Тому освоєння  англійської мови за цією програмою ефективно і принесе очікувані результати.
Більше інформації на сайті: https://go-mother.com/ru/course/engo/
Ми знаходимося на м. Житомирська, м. Академмістечко.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!