Новини

Комп’ютерні курси для школярів і дітей

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Наша школа Gomother надає широкий вибір курсів програмування.

Що б дитина відштовхуючись від своїх бажань і цілей вибрала IT напрямок. А ми допоможемо підібрати комп’ютерні курси для школярів і дітей, на яких учень освоїть мову кодинга, що б добитися бажаного результату. Мета нашої школи зацікавити в програмуванні та направити потенціал юного розуму в потрібний напрямок.

Який напрям IT- сфери підійде вашій дитині? Комп’ютерні курси для школярів і дітей — кращий метод освоїти програмування.

В першу чергу потрібно відштовхуватися від віку дитини. І її цілей в IT-сфері. Тому ми пропонуємо такі напрямки комп’ютерних курсів для школярів і дітей:

SCRATCH – програма для введення в програмування, для маленьких дітей. Уже з 4 років дитина може сам працювати в цій програмі. Бо SCRATCH – це конструкторна програма, в якій дитині навчитися будувати алгоритми. І як результат зможе створити свою власну гру. За допомогою простих команд учень зможе скласти складну модель, в якій будуть взаємодіяти різні об’єкти і виконувати команди.
Скретч створений за прикладом конструктора Лего, але в віртуальної реальності. Де дитина зможе створити свій об’єкт і здійснювати різні дії над ним:

  • змінювати його зовнішній вигляд
  • переміщати його
  • наділяти об’єкт різними командами
  • додавати звуки
  • та інше.

Комп’ютерні курси по SCRATCH для школярів і дітей відмінно підійдуть для починань в програмуванні та знайомства з алгоритмами.

Наступні етапи курсів з програмування для школярів і дітей:

Python – наступний рівень, що підходить для дітей з 8 років. Пайтон складніше скретча, бо це вже самостійна, окрема, мова програмування. Ця мова на піку популярності через простоту написання коду, при цьому не обмежуючи можливості розробника. Пайтон високорівнева мова програмування загального призначення, орієнтована на підвищення продуктивності розробника і читання коду. На цьому курсі дитина навчиться читання коду і його написання. А в результаті створить кілька своїх унікальних ігор.

HTML / CSS – мови веб-програмування, що буде цікаво вивчати дитині з 10 років. Веб-програмування це створення всіляких веб-ресурсів. А також HTML / CSS буде корисною веб-дизайнерам для:

  • проектування логічної структури веб-сторінок;
  • продумування найбільш зручних рішень подачі інформації;
  • художнього оформлення веб-проекту.

По вивченню курсу дитина зможе створювати сторінки в браузері і їх оформлювати.

JAVASCRIPT – мова програмування, яку можна вивчати з 10 років. За допомогою JAVASCRIPT можна додавати інтерактивність на веб-сайт. Наприклад, додати на сайт анімації, відгук при натисненні на елемент, додати введення даних на форму на сайті і динамічні стилі. А також створювати гри.
На курсі з вивчення JAVASCRIPT дитина створить свою власну гру.

UNITYміжплатформене середовище розробки комп’ютерних ігор. Вивчати цю мову вже можна з 10 років. Unity дозволяє створювати додатки, що працюють на більш ніж 25 різних платформах, що включають персональні комп’ютери, ігрові консолі, мобільні пристрої, інтернет-додатки та інші. Тому, якщо дитина поглинена іграми, варто правильно направити її захоплення, що в майбутньому буде приносити дохід і можливість рости в напрямку, що припав до душі.

Ми пропонуємо два формати навчання, що б дитина обрала комфортне середовище навчання. Онлайн і в офісі на м. Академмістечко, м. Житомирська. IT навчання програмуванню — це вкладення в розвиток здібностей дитини, що не змусить чекати результатів.
Більше інформації про наші курси, а також роботи учнів на сайті: https://go-mother.com/ru/branch/prog/

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!