Новини

Підхід нашої школи до вивчення програмування

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Підхід нашої школи до вивчення програмування.

Курси програмування для дітей — краще вкладення в успішне майбутнє. Бо, програмування має попит і високооплачувана сфера. У сучасних реаліях програмістів потребують всі компанії і корпорації. Автоматизація робочого процесу бізнесу спрощує роботу співробітників. Тому програмісти завжди забезпечені роботою і вільні у виборі. Через те, що програмісти можуть віддалено працювати, як на українські компанії, так і на закордонні. На цей час українські розробники вважаються кваліфікованими працівниками IT-сфери. За програмування не тільки майбутнє, але і без сумніву нинішні час. Адже програмісти створюють: редактори, ігри, бухгалтерські програми, CRM-системи, сайти, програми для управління системами сайтів або інтернет-магазинів і розробляють операційні системи, а також оболонки для баз даних.

Тому, якщо дитина має аналітичний розум, варто вже зараз направити його потенціал в потрібний напрямок.

Але як зрозуміти з чого почати вивчати програмування дітям і який напрямок обрати? Курси програмування для дітей — найкращий варіант)

Наша школа допоможе дитині обрати напрямок і мову програмування. Адже наші курси програмування для дітей розраховані на індивідуальний підхід до кожного, що б зацікавити і допомогти з вибором майбутньої професії в IT – сфері.

Програма курсу  програмування  побудована для поетапного вивчення кодинга для дітей, в залежності від віку, бажань і підсумкової мети. Мета нашої школи показати, що програмування це захопливо і легко. Тому пропонуємо великий вибір програм і мов програмування під різні цілі майбутніх розробників. А саме: SCRATCH, HTML/CSS, JAVASCRIPT, UNITY, С, С #, С ++ Python.

Тому, програма курсу програмування для дітей базується на практичних уміннях, зубрити теорію не потрібно буде! Сучасне покоління дітей проводить за гаджетами більшу частину часу, а ми допоможемо зробити таке проведення часу не просто корисним, а й в майбутньому буде приносити прибуток. Учні нашої школи в ході вивчення написання коду створюють власні унікальний проект в залежності від обраного напрямку. Тому курси це оптимальний варіант, що б зацікавити і навчити дитину. У нас є два напрямки: онлайн і в офісі. Ми знаходимося: м. Академмістечко, м. Житомирська. Наша IT-школа Gomother допоможе зробити впевнений крок у майбутню професію і полюбити програмування.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!